Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo Setup

In de Anveo Setup van de Anveo Client Suite kunnen alle basisinstellingen worden uitgevoerd die nodig zijn voor de werking.

License

Het tabblad License geeft alle parameters van de geïnstalleerde versie van de Anveo Client Suite en de licentie-informatie weer.

De geïnstalleerde Anveo Client Suite licentiesleutel wordt weergegeven in de setup en kan daar worden gereset. Om dit te doen, kopieert u de nieuwe sleutel in het veld Load new license en selecteert u in de functies Set License. De licentie wordt gecontroleerd aan de hand van het Microsoft Dynamics 365 Business Central serienummer van de Microsoft Dynamics 365 Business Central-licentie die wordt gebruikt in Dynamics Web Service, samen met andere parameters. Een nieuwe licentiesleutel is vereist wanneer een van deze waarden wordt gewijzigd.

Een ongeldige licentiesleutel leidt tot een onmiddellijke afmelding van de actieve Anveo-gebruikers totdat een geldige licentie is geladen of de geldige waarden opnieuw zijn ingevoerd.

Admin

User Devices Over Limit Action

Als u een Anveo-licentie gebruikt die beperkt is tot een bepaald aantal apparaten per gebruiker, kunt u deze eigenschap gebruiken om het gedrag van te veel apparaten per gebruiker te definiëren. Voor live systemen moet u altijd Reject New Devices instellen om er zeker van te zijn dat er geen Anveo User Device automatisch wordt verwijderd. Verwijder in plaats daarvan handmatig ongebruikte apparaten in Microsoft Dynamics 365 Business Central nadat u er zeker van bent dat dit apparaat niet meer wordt gebruikt en het apparaat geen oustanding data heeft voor synchronisatie. Voor test- en ontwikkelingssystemen kunt u deze eigenschap instellen op Delete Oldest Device.


Configuration

In de Anveo Client Suite setup op het tabblad Configuration kunt u een automatische vergrendeling en ontgrendeling van Anveo Pages installeren. Dit kan nuttig zijn als u meer dan één persoon heeft die verantwoordelijk is voor het opzetten van Anveo Pages. Door het activeren van Auto Lock Anveo Page on unpublish blokkeert de huidige gebruiker de Anveo Page automatisch door deze uit te zetten. Het activeren van Auto Unlock Anveo Page on publish opent de Anveo Page automatisch bij het publiceren.


Replicate Anveo Users

Met de functie Replicate Anveo Users kunt u de Anveo Web Store bestellen om alle Anveo gebruikers te repliceren, met als resultaat dat alle Anveo gebruikers in Microsoft Dynamics 365 Business Central weer synchroon lopen met de Anveo Web Store. Replicatie gebeurt meestal automatisch op de achtergrond wanneer een Anveo User zich voor de eerste keer aanmeldt. Deze functie moet worden uitgevoerd na het herstarten van de Anveo Web Store, vooral wanneer u een groot aantal webgebruikers heeft (ca. meer dan 1000).